Ifigen

ELIXIR 4 ESTACIONES botella 250 ml. ELIXIR 4 ESTACIONES ampolla 250 ml.
Complex de plantes i olis essencials  Combat la irritació de la gola i la tos, descarrega els bronquis, eficàcia immediata. Calma i proporciona benestar.

LITIO botella 150 ml.LITIO ampolla 150 ml. 
Indicat per ansietat, inestabilitat emocional, tendències depressives  problemes neurovegetatius, insomni per ansietat, síndrome muscular dolorós, per tensió muscular, estats abúlics, neurosis dermatosa, litiasis renal, urèmia, reumatismes, anti-envelliment  afavoreix l'acció de la resta d'oligoelements.
           
PHYTO-MIN ABEDUL botella 150 ml. PHYTO-MIN ABEDUL ampolla 150 ml. 
Ric en àcid betuloretínic, el bedoll té propietats diürètiques que afavoreixen l'eliminació de toxines. Indirectament, té una acció anti-inflamatòria, de gran ajuda pels artrítics i reumàtics.

PHYTO-MIN ACHICORIA botella 150 ml. PHYTO-MIN ACHICORIA ampolla 150 ml. 
Rica en sals minerals i vitamines. Té propietats depuratives, diürètiques  colerètiques (augmenta la secreció biliar) i laxants. Ofereix una bona capacitat de facilitar el treball del sistema digestiu, comportant una relaxació física general capaç d'induir un son reparador.

PHYTO-MIN ALCACHOFA botella 150 ml. PHYTO-MIN ALCACHOFA ampolla 150 ml. 
Les carxofes son conegudes per les seves propietats colerètiques (augmenta la secreció biliar). Des d'el segle XVI se la considera estimulant i protectora de les cèl·lules hepàtiques.

PHYTO-MIN BERRO botella 150 ml. PHYTO-MIN BERRO ampolla 150 ml. 
El Creixen (berro en castellà) és ric en vitamines A, C i E i en oligoelements, és depuratiu i diürètic  Ajuda en problemes digestius i de la vesícula biliar.

PHYTO-MIN CASTAÑO DE INDIAS botella 150 ml. PHYTO-MIN CASTAÑO DE INDIAS ampolla 150 ml. 
El castanyer d'índies té una acció calmant i espasmolítica sobre el ritme cardíac. El seu efecte "vas constrictor" actua sobre els problemes cardiovasculars. Problemes circulatoris  varius, flebitis, però també actua sobre els problemes de tensió arterial i artereoesclerosis.

PHYTO-MIN COLA DE CABALLO botella 150 ml. PHYTO-MIN COLA DE CABALLO ampolla 150 ml. 
La cua de cavall és la planta idea per re-mineralitzar el cos, al ser molt rica en silici (de 6 a 8%), potassi (3 a 5%) i en magnesi (0,2 a 0,45%).

PHYTO-MIN FLOR DE NARANJO botella 150 ml. PHYTO-MIN FLOR DE NARANJO ampolla 150 ml.
La flor de taronger té propietats sedatives i anti-espasmòdiques.

PHYTO-MIN GROSELLERO NEGRO botella 150 ml. PHYTO-MIN GROSELLERO NEGRO ampolla 150 ml. 
El groseller negre és un important diürètic, drenador de l'àcid úric.

PHYTO-MIN HARPAGOFITO botella 150 ml. PHYTO-MIN HARPAGOFITO ampolla 150 ml. 
L'harpagòfit, ric en oligoelements, és un anti-inflamatori natural eficaç. Estimula la regeneració dels teixits ossi. Lleugerament analgèsic, aquest compost està molt indicat en tractament de l'artritis i dels reumatismes inflamatoris.

PHYTO-MIN OLIVO botella 150 ml. PHYTO-MIN OLIVO ampolla 150 ml. 
L'olivera, rica en calci, enzims, àcids orgànics i vitamines A, B1, B2, PP, té un efecte hipotensor molt interessant, com s'ha comprovat en investigacions recents.

PHYTO-MIN ORTIGA BLANCA botella 150 ml. PHYTO-MIN ORTIGA BLANCA ampolla 150 ml. 
L'ortiga blanca, rica en oligoelements, especialment potassi, té propietats remineralitzants, anti-astèniques i anti-anèmiques.

PHYTO-MIN SALVIA botella 150 ml. PHYTO-MIN SALVIA ampolla 150 ml. 
La reputació d'aquesta planta es remunta a l'antiguitat Ha deixat marca inclús en la seva etimologia: la que "salva".
Té propietats anti-inflamatòries i anti-infeccioses. És molt eficaç en cas d'inflamació de les vies respiratòries superiors, contra la tos i les angines.

          
YODO botella 150 ml. YODO ampolla 150 ml.
El Iode participa en l'elaboració de les hormones tiroïdals i a l'activitat del metabolisme basal de l'organisme.Està indicat per símptomes de la malaltia de Basedow funcional o orgànica, problemes de la menopausa i andropausa  reumatisme i artrosis  En pediatria, millora el limfatisme, els problemes de creixement i les defenses en les afeccions víriques. Regula el funcionament de la glàndula tiroïdal  sense risc de iodisme; obesitats de tipus tiroïdal.

ZINC botella 150 ml. ZINC ampolla 150 ml.
El Zinc té moltes funcions, i és un dels oligoelements més ben estudiats. Té efecte sobre l'hipòfisi, infeccions recidivants  fatiga cerebral (el zinc és al cervell el que el ferro a la sang), síndrome adiposogenital del nen, acne  insuficiència sexual per pertorbació endocrina, prostatitis, malaltia de Wilson (hipercuprèmia), diabetis grassa (potencia l'acció de l'insulina i estimula el pàncrees endocrí), acció en el sosteniment de l'àcid base, i cicatrització, úlceres a les cames, psoriasis o furunculosis.
OLIGEN (DHA 80%) 125 ml OLIGEN (DHA 80%) 125 ml 
Suplement nutricional ric en àcids grassos ω-3, especialment DHA (àcid docosahexaenoic) 80%. Més del 90% d'àcids grassos ω-3 totals.
Indicat per el tractament dietètic de: situacions en que es precisa un mòdul de DHA (àcid docosahexaenoic) o un enriquiment de la dieta amb aquest àcid gras, ja sigui per un aporte alimentari insuficient o bé per un augment de les necessitats en aquest àcid gras. OLIGEN (DHA 80%) 180 capsulas OLIGEN (DHA 80%) 180, 90 i 40 càpsules 
Suplement nutricional ric en àcids grassos ω-3, 
especialment DHA (àcid docosahexaenoic) 80%.
Indicat per el tractament dietètic de: situacions en que es precisa un mòdul de DHA (àcid docosahexaenoic) o un enriquiment de la dieta amb aquest àcid gras, ja sigui per un aporte alimentari insuficient o bé per un augment de les necessitats en aquest àcid gras. 


OLIGEN PEQUES (DHA 80%) 30 ml OLIGEN PEQUES (DHA 80%) 30 ml 
Suplement nutricional ric en àcids grassos ω-3, 
especialment DHA (àcid docosahexaenoic) 80%. 
Més del 90% d'àcids grassos ω-3 totals.

OLIGEN VISION / 60 CAPS. OLIGEN VISION  60 càpsules.
El DHA i el Zinc contribueixen a mantenir una visió normal.
Suplement nutricional ric en àcids grassos ω-3, 
especialment DHA (àcid docosahexaenoic) 80%,
Luteïna i Zeaxantina.