Vibram FivefingersCircular Content Carousel with jQuery

Mitjons Fivefingers®

Els mitjons FiveFingers® son ideals per utilitzar amb les sabates fivefinguers, son còmodes i fàcils de posar.

més informació
Mitjons FiveFingers®
close
Els mitjons FiveFingers® son ideals per utilitzar amb les sabates fivefinguers, son suaus i fàcils de posar. Fets de fibra Coolmax® 70%, Nylon 25% i Lycra 5%, fet que els fa molt transpirables i resistents.

Disponibles en color gris i negre

Vibram Fivefingers

Aquí trobareu la col·lecció de sabates Vibram Fivefingers® 2013.

més informació
Vibram FiveFingers®
close
La naturalesa de l'esquelet ossi marca que les falanges dels dits del peu han d'estar rectes, i això ajuda a trobar una millora en totes les articulacions del cos. Les sabates normals no ajuden a aquest propòsit, per això les Vibram Fivefingers® tenen un espai destinat a cada un dels dits que formen els peus. Es poden fer servir per a tot tipus d'activitats i totes es poden rentar a màquina.
Tot i que Vibram és una marca amb més de 75 anys d'experiència elaborant soles de sabata, les Fivefingers van néixer el 2005 inspirades en la sensació de caminar descalç, i han anat guanyant adeptes exponencialement des de llavors tant per la seva comoditat, com pel seu disseny innovador.

Fivefingers Sprint

Les SPRINT son unes sabates tot terreny, es poden utilitzar per anar per casa, per fer esport, o fins i tot per l'aigua.

més informació
FiveFingers® SPRINT
close
El disseny lleuger i obert de la Sprint ha fet d'aquest model un dels preferits des de fa molt temps. Les cintes ajustables que té al taló i a l'empenya ofereixen un ajustament còmode i segur. Feta d'un fi teixit elàstic que s'amolla còmodament al contorn del peu.

Fivefingers EL-X

Les EL-X son unes sabates molt còmodes, molt útils per la vida quotidiana.

més informació
FiveFingers® EL-X
close
EL-X son unes sabates fines, transpirables i lleugeres, ideals per activitats de baix impacte i de fitness. La nostra sola de cautxú de 3 mm TC-1 ofereix resistència al lliscament i sensació del terreny, mentre que la plantilla de goma EVA ofereix protecció i comoditat. La part superior és de malla transpirable que amb l'ajuda externa del teixit elàstic, garanteix un ajustament perfecte i flexible. Els dits estan protegits amb pell sintètica i carbó actiu de coco entre ells.

Entrada

Les ENTRADA son molt flexibles i femenines, utils per el dia a dia o per fer esport a l'interior.

més informació
FiveFingers® ENTRADA
close
Una elegant evolució de les nostres clàssic original, l'ENTRADA és l'opció perfecta pels que busquen unes sabates minimalistes. Dissenyades per a activitats lleugeres de fitness i un ús ocasional, aquestes sabates utilitzen el disseny de la sola de cautxú TC-1 de 3,5 mm. Aquesta sola proporciona resistència al lliscament i una bona sensació del terreny mentre protegeix el peu. La plantilla de goma EVA ofereix protecció a la planta del peu, i la malla superior afavoreix la transpiració. Té un teixit de carbó actiu de coco entre els dits dels peus i la impressió de pell sintètica en la part superior ofereix durabilitat sense sacrificar la flexibilitat.

Fivefingers KSO

Les KSO son un model masculí molt discret que porta la sola clàssica de Fivefingers.

més informació
FiveFingers® KSO
close
En els últims anys, la KSO s’ha convertit en el model per homes més popular degut a la seva comoditat i versatilitat. Presenta una sola fina resistent a l’abrasió, i la seva part superior transpirable envolta tota la part davantera del peu. Una única cinta elàstica assegura l’ajustament a l’empenya i el taló.

Fivefingers Running

Les Fivefingers tenen diferents funcions, córrer com si anessis descalç és la dels models BIKILA, SEEYA i SPEED.

FiveFingers® Running
close

Fivefingers bikila

Les BIKILA donen una sensació natural, saludable y eficient al córrer.

més informació
FiveFingers® BIKILA
close
A diferència de qualsevol sabates per córrer de les que hi ha al mercat avui en dia, la Bikila és el nostre primer model dissenyat específicament per un impacte del avantpeu més natural, saludable i eficient. Construïda totalment sobre una nova plataforma, la Bikila ofereix més protecció plantar i distribueix l'impacte de l'avantpeu, oferint una excel•lent sensació de la carrera. El collar i la línia dorsal encoixinada més atlètica, juntament amb una cinta de subjecció, defineixen aquest gran avenç en disseny.

Fivefingers Bikila LS

Les BIKILA LS son germanes de les Bikila, però amb els cordons elàstics en comptes de la cinta de velcro.

més informació
FiveFingers® BIKILA LS
close
Seguint els passos de la Bikila original de Vibram® FiveFingers®, la Bikila LS ofereix un tancament ràpid i un sistema d'encaix per donar cabuda a un peu més ample o amb l'empenya més alt. Comparteix la mateixa sola revolucionaria que la Bikila per proporcionar una protecció superior, i distribueix l'impacte de avantpeu, sense comprometre la informació essencial del terra durant la carrera. La part superior és transpirable juntament amb el collar i la línia dorsal encoixinada, i incorpora protecció pels dits, resistent a l'abrasió.

Fivefingers SeeYa

Les SEEYA son minimalistes però molt còmodes, ideals per tenir la sensació de córrer descalç.

més informació
FiveFingers® SEEYA
close
FiveFingers® SPEED La ultra-simple SeeYa és la nostra opció d'alt rendiment per a corredors minimalistes. Dissenyada per oferir la màxima sensació de córrer descalç, hem reduït radicalment el seu pes total i el material, amb una malla superior més transpirable. La sola està dividida en dos parts. Una és de cautxú d'espessor mínim, que maximitza la "sensació de peu" i afavoreix la flexibilitat, mentre que la mitja sola restant és tova i redueix encara més la gruixària i el pes, per ajudar al moviment natural. La plantilla cosida protegeix la pell del peu durant els recorreguts llargs. Per afavorir un bon ajustament i lleugeresa, la part superior de la tela té un coll sense costures i una cinta ajustable.

Fivefingers SeeYa LS

Les SEEYA LS son una variant de les SeeYa tradicionals, però amb cordons.

més informació
FiveFingers® SEEYA LS
close
Basant-nos en el concepte de la ultralleugera SeeYa, la LS SeeYa ofereix el mateix rendiment i sensació minimalista que l’original amb la versatilitat afegida d'unes sabates d'esport tradicional. El disseny tècnic de la part superior compta amb una llengüeta encoixinada i un micro ajustament d'alta estabilitat per garantir la comoditat durant la carrera. El mínim espessor de goma a la sola maximitza la “sensació de peu” i la flexibilitat, mentre que una suau mitja sola de TPU (poliuretà termoplàstic) redueix la grossor i el pes per afavorir el moviment natural. Les sabates també porten elements reflectants per proporcionar seguretat a la nit. Les LS SeeYa ofereixen excel·lents sensacions del terreny mentre protegeixen els peus.

Fivefingers Speed

Les SPEED son unes sabates que poden ser utilitzades pel dia a dia, però també per fer esport.

més informació
FiveFingers® SPEED
close
Elaborades a partir de la popular sola Bikila, el model Speed ofereix el look i la sensació de les teves sabates de running vintage, amb la comoditat del nostre producte més popular. Dissenyades per al corredor ocasional, les Speed s’adapten a una amplia gama d’amplades de peu i d’altura de l’empenya, gracies al sistema de cordons tradicionals.

Fivefingers Trekking

Un altre tipus de disseny i sola per les Fivefingers és la Trek o la Spyridon, preparada per caminar o fer esport per camins i muntanya, però apta per tots els terrenys.

FiveFingers® Trekking
close

Fivefingers Spyridon

Les SPYRIDON ofereixen protecció a la sola del peu, però també la llibertat de sentir el peu com si estés descalç.

més informació
FiveFingers® SPYRIDON
close
Els nostres primers models específics de trail running, l’Spyridon i l’Spyridon SL ofereixen l’equilibri perfecte entre el “sentir el peu” i la protecció davant les superfícies escarpades. Amb una sola minimalista de cautxú Vibram® d’agressiu disseny, ofereix adherència en totes les direccions i protecció contra els impactes de les pedres, mentre que permet una millor dinàmica adequada per córrer descalç. La part superior és transpirable amb un tancament en cinta que garanteix un ajustament segur.

Fivefingers Spyridon LS

Les SPYRIDON LS son una variació de les Spyridon, molt tot terreny, i amb cordons.

més informació
FiveFingers® SPYRIDON LS
close
Dissenyades per córrer fora de pista, les noves Spyridon LS ofereixen un tancament ràpid que permet encabir-hi un peu més ample, o amb l'empenya més alt. La part superior és transpirable i la sola minimalista de cautxú Vibram® amb la banda de rodament agressiva permet l'adequada dinàmica i les sensacions de córrer descalç, al mateix temps que ofereix protecció en les superfícies escarpades.

Fivefingers Treksport

Les TREKSPORT son unes sabates molt àgils en totes les superficies, tant per ciutat com per muntanya.

més informació
FiveFingers® TREKSPORT
close
Basant-nos en l’èxit i la versatilitat de les KSO Trek, Vibra®FiveFingers® TrekSport ofereix una protecció i una lleugeresa de sola Vibram® d’alt rendiment amb tacs per garantir una major tracció sobre totes les superfícies. La part superior és transpirable i resistent a l’abrasió per oferir el màxim rendiment durant les seves activitats a l’aire lliure i l’esport.

Fivefingers Treksport Sandal

Les TREKSPORT SANDAL estan son molt transpirables, estil sandàlia, útils de cara a l'estiu.

més informació
FiveFingers® TREKSPORT SANDAL
close
Transpirable, però protectora, la sandàlia TrekSport és una sabata perfecte per les seves excursions de cap de setmana. La lleugera sola Vibram Trek de 4mm fabricada amb goma dura TC-1 ofereix major tracció en una varietat de superfícies. La llengüeta encoixinada i la zona superior amb “finestres” fa d’aquest , el model més transpirable i versàtil de FiveFingers®. Altres característiques inclouen, un tradicional sistema de cordons, les superfícies reflectants i una mitja sola de goma EVA per millorar la protecció. Per qualsevol activitat de muntanya lleugera, la sandàlia TrekSport està preparada per fer-lo sentir més connectat amb les sensacions del terreny, això les converteix en el perfecte model multiusos de FiveFingers®.

Fivefingers® Fitness

Les Fivefingers també tenen la seva versió més urbanita, amb les KOMODOSPORT i les JAYA estan preparades tant per la rutina com per esport a la ciutat.

FiveFingers® Fitness
close

Fivefingers Jaya

Les JAYA son poden servir tant per el dia a dia com per anar al gimnàs, molt versatils.

més informació
FiveFingers® JAYA
close
Les Jaya fomenten la gràcia i el poder d’un disseny minimalista. Específicament creada pels entusiastes del fitness modern, es pot utilitzar per una varietat d’activitats de fitness interiors i exteriors que requereixen equilibri, agilitat i potència. La part superior elàstica i el collar encoixinat més atlètic protegeixen a més d’assegurar còmodament el peu durant l’exercici. És un dels models més lleugers de la nostra col•lecció i entre les seves característiques de disseny incorpora us coixinets de cautxú Vibram® d’alt rendiment situats estratègicament per proporcionar adherència i durabilitat en una amplia gamma de superfícies.

Fivefingers Komodosport

Les KOMODOSPORT s'han adaptat al que els peus demanen, per deixar-se sentir com una segona pell.

més informació
FiveFingers® KOMODOSPORT
close
Pensant en l’atleta actual, Vibram®FiveFingers® ha millorat les KomodoSport. Basat en el que més ens agrada de les KSO, aquest agressiu disseny multisport, incorpora millores funcionals que atreuen als entusiastes del fitness més actiu. La plantilla sense costures redueix la fricció. Les cintes del taló i l’empenya ajuden a ajustar les sabates al contorn del peu, com una segona pell. Les KomodoSport no estarien completes sense la sola de cautxú d’alt rendiment Vibram® que proporciona l’adherència i protecció que vostè necessita per una varietat d’activitats.

Fivefingers Komodosport LS

Les KOMODOSPORT LS son molt similars a les Komodosport, però amb un tancament diferent.

més informació
FiveFingers® KOMODOSPORT LS
close
Pels entusiastes del fitness, les KomodoSport LS ofereixen tots els beneficies de les KomodoSport amb un tancament més ràpid que permet donar encabir-hi un peu més ample i amb un empenya més alt. La plantilla sense costures redueix la fricció i la sola de cautxú Vibram® d’alt rendiment proporciona l’adherència i la protecció que vostè necessita per una varietat d’activitats.

Fivefingers aquàtiques

Fivefingers va néixer com una solució pels esportistes que no volien perdre sensibilitat al peu amb la sabata, i no s'han descuidat dels esports aquàtics.

FiveFingers® aquàtiques
close

Fivefingers Maiori

Les MAIORI estan pensades per els esports aquàtics, des de vela fins a rem, o surf.

més informació
FiveFingers® MAIORI
close
Les Maiori son una actualització del nostre popular model d’aigua, les Flow. Adequades per les activitats d’aigua més intenses, incorporen protecció pel turmell. La part superior del neoprè proporciona un ajustament segur i càlid, mentre que la llengüeta i les corretges ajustables permeten una fàcil entrada i ajustament del peu. La construcció de la part superior de forma alta ajuda a mantenir la sorra fora del peu. La sola TC-1 de 3,2 mm amb textura plana, ofereix l’equilibri perfecte i una adherència excel·lent. Per últim, la connexió dels dits quart i cinquè del peu, garanteix una protecció addicional.

Fivefingers Signa

Les SIGNA son un altre model aquàtic de Fivefingers, molt útils per qualsevol esport a l'aigua.

més informació
FiveFingers® SIGNA
close
Ja sigui en kayak, surf, rem o simplement caminant per les vores rocoses durant l’estiu, les sabates FiveFingers® Signa son per vostè. La sola segmentada de Coral Vibram TC-4 Plus garanteix una adherència màxima, la protecció a l’aigua permet la flexió natural del peu durant la natació. Les perforacions petites faciliten el drenatge de l’aigua, minimitzen el pes i afavoreixen el temps de assecat de les sabates. La part superior està construïda amb una combinació de teixits resistents a l’abrasió per protegir el peu. Les Signa és rematen amb un ganxo i cintes de Velcro per un ajustament segur.

Fivefingers Kids

Els nens i nenes també es mereixen unes Fivefingers, que els proporcionin llibertat de moviments, i salut.

FiveFingers® Kids
close

Fivefingers Kid's speed

Les FiveFingers® KID’S SPEED son ideals perquè els jovenets puguin gaudir de la sensació d'anar descalços, però protegits.

més informació
FiveFingers® KID’S SPEED
close
Les Speed per nens es basen en la sola de la KSO per nens per oferir als petitons la millor i més autèntica experiència de jugar descalços. Té un sistema de cordó tradicional que s’adapta a una àmplia gamma d'amplades de peu i altures d'empenya ajustant-se amb la seguretat que els nens necessiten.
CUIDA ELS PEUS I CUIDARÀS EL COS

Per comprar qualsevol model o demanar més informació sobre talles, models o preus, podeu trucar al 935164858 o al 696039494. O contactar amb nosaltres a través de correu electrònic a [email protected]